Wat bieden wij

allemaal aan?

Zand- en grondhandel

Wij zijn gespecialiseerd in de handel van vele soorten zand, onder andere ophoogzand, straatzand, zandbakkenzand, vloerenzand, metselzand en grind/split.

Big Bags

Indien gewenst kan uw zand of grond bestelling door ons geleverd worden in handige big bags. Deze bags zijn ideaal voor kleinere hoeveelheden zand of grond.

Grondwerken

Tonny Hofmans is gespecialiseerd in alle soorten grondwerken, zoals tuinaanleg, cultuurtechnische werken, infrawerken, uitgraven en aanleg van paardrijbakken.

Sloopwerken

Bij Tonny Hofmans kunt u niet alleen terecht voor alle voorkomende soort grondwerk. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor diverse soorten sloopwerken.

Verhuur

Wij verhuren kipauto’s, knijperauto’s en graafmachines. Onze kipauto’s zijn voorzien van gestuurde achterassen en overdruksystemen. De graafmachines zijn voorzien van alle uitrustingsstukken en overdruksystemen.

Transport

Voor onze opdrachtgevers kunnen wij indien gewenst alle los gestorte zand- en grondproducten transporteren. Ook het transport van verontreinigde grond nemen wij uit handen.

Havenoverslag

Tonny Hofmans beschikt over een eigen loswal aan rivier de Maas. De loswal is inzetbaar voor opdrachtgevers. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.